Julekalendere & julekort

Når julen står for døren, er der mange ting der skal ordnes før årets sidste feriedage. Jeg har i mange år leveret tegninger til julekort, julekalender og reklamer i forbindelse med årets sidste måned. Og når jeg nu elsker julen, så må jeg da også indrømme, at det er nogle af de sjoveste opgaver at modtage.

ILLUSTRATIONER TIL JULEN
Vi kender dem alle sammen – Juleillustrationerne der dukker op alle vegne, når vi nærmer os årets afslutning. De kan både bruges som kravlenisser til hjemmet, reklamer til virksomhederne, eller som de klassiske julekalendere og kort, som gives til dem vi holder af.

Jeg har stor erfaring med at tegne disse hyggelige juleillustrationer til alle mulige (og nogle gange mærkelige) formål. For eksempel tegnede jeg i 2018 en masse julenisser til Gram Slot, som på hyggeligste vis guidede de besøgende fra bod til bod. Nisserne blev tegnet i et større samarbejde med Rema1000.

Jeg elsker selv julen. Og lige netop derfor, bliver jeg lidt ekstra glad, når jeg modtager disse hyggelige opgaver.

Jeg tegner dem ud fra kundens specifikke ønsker, og tilføjer som regel masser af nisser, julepynt, sne, hygge og andet ballade.
Illustrationerne til Gram Slot, og andre udvalgte kunder, kan ses i galleriet nedenfor.

Kære Lasse, Tusinde tak for et godt samarbejde. Dine illustrationer er skønne!
– Daniela Arli Sørensen

Lasse Voss

HVEM ER JEG
Jeg hedder Lasse Voss, og jeg er skuespiller, tegner og illustrator. Efter at have været i den kreative branche i mere end et årti, føler jeg mig rigtig godt klædt på til at hjælpe Gud og hver mand… Eller Gud er måske så meget sagt, men i ved hvad jeg mener.
Har I lyst til at vide lidt mere om hvilken starut jeg er, så har jeg skrevet en hel side om mig selv. Og har I ikke – Ja, så håber jeg blot at I vil rulle lidt længere ned på siden her og eventuelt kontakte mig.

KONTAKT MIG ENDELIG:

5 + 12 =