Sebastian Klein

Lasse Voss har tegnet og illustreret to af Sebastian Klein’s mest læste bøger: “Verdens 100 farligste dyr” og “Verdens 100 mærkeligste dyr”.

Forlaget Carlsen

Carlsen er et af Danmarks absolut største forlag, og står primært for udgivelser til børn og unge. Da de i sin tid var ved at finde fotografier til Sebastian Kleins bøger, manglede de nogle enkelte billeder. Derfor ringede de mig op, for at høre mig ad, om jeg ville hjælpe dem med nogle yderst, næsten fotorealistiske, tegninger. Og det ville jeg selvfølgelig gerne.

Verdens 100 farligste dyr

Sebastian Klein fortæller historier om de 100 dyr, han mener, er de absolut farligste i hele verden. Tunge giganter, små kryb, giftige snigere og hurtige dræbermaskiner. Du får foto og facts, så du kan se og sammenligne alle dyr – og gode råd, hvis nu, du skulle møde møde dem. Bogen kan købes her.

Verdens 100 mærkeligste dyr

Verden af fuld af dyr, og Sebastian Klein har fundet frem til de 100 vildeste. I denne bog møder man de største, de sjoveste, de mærkeligste og de farligste dyr i verden – og med garanti også nogle dyr, man ikke kender til.

Realistiske digitale illustrationer

Jeg har gennem årene været så priviligeret, at få lov til at bevæge mig frit inden for en masse genre, hvad angår illustration.

Denne gang var ingen undtagelse. Opgaven var, at illustrere de forskellige dyr så realistisk som muligt. Jo tættere jeg kunne komme på et fotografi, des bedre.

Jeg valgte derfor at tegne illustrationerne digitalt i Photoshop, udfra en stor bunke fotografier. Og resultatet er jeg ganske stolt af.

Det var tiden værd!

Til gengæld tog det sin tid. Det kan jeg ikke benægte. Hver illustration tog i gennemsnit 12-15 timer at færdiggøre. Og det har jeg normalt ikke tålmodigheden til, men af en eller anden grund, lykkedes det mig denne gang at finde lysten til at blive ved. Og det var bestemt hele tiden værd.

Har du brug for en tegning?

Hvis du har lyst til at få tegnet en tegning, så må du meget gerne kontakte mig. Jeg bestræber mig på at besvare alle mails inden for 48 timer.