Reklametegner

Jeg har blandt andet arbejdet som reklametegner for Mercedes, Dong Energy, TV2, Mærsk, Novo Nordisk og mange andre.

Hvad er en reklametegner?

En reklametegner leverer illustrationer til markedsføring og reklamebrug. Det siger selvfølgelig sig selv, men reklametegnere har næsten været en uddød race i 20 år. I 1990’erne blev det meget populært for større virksomheder og selskaber, at få sig en Designmanual eller “visuel identitet” som det også bliver kaldt. Disse forbød ofte virksomhederne at gøre brug af håndtegnede illustrationer, da de skilte sig ud fra de grafiske retningslinjer.

Hvad er formålet med en reklametegner?

I de senere år, er det heldigvis blevet mere populært at benytte sig af reklameillustrationer, da virksomhederne har fået øjnene op for, hvor effektivt et salgsapparat det i virkeligheden er. En reklametegners formål, er naturligvis at øge omsætningen for virksomheden, ved at visualisere et givent budskab. Dette kan gøres på mange måder. Enten kan man gøre brug af charme og humor, hvilket ofte fortæller en helts speciel historie. Men man kan også lave et æstetisk flot værk, som meget præcist visualiserer formålet med produktet. 

Er en reklameillustration pengene værd?

Men er reklameillustrationer så pengene værd? – Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en reklametegner kan tage sig godt betalt for at leverer en god illustration. Dette skyldes naturligvis, at tegneren bliver betalt for at øge opmærksomheden på produktet. Som udgangspunkt er reklameillustrationer altid pengene værd. Hvis en virksomhed øger omsætningen med 50.000 kr. for en illustreret kampagne, og illustrationen har kostet 8.000 kr., så er der stadig en øgning på hele 42.000 kr. – Og det er jo ikke så skidt (Afhængig af omkostningerne til selve produktet, selvfølgelig).

Har du brug for en reklameillustration?

Hvis du har brug for at reklamere for et specifikt produkt, eller en service, må du naturligvis meget gerne kontakte mig. Min priser følger den gældende medieaftale, så du slipper derfor for alt for høje priser.

Har du brug for en tegning?

  Hvis du har lyst til at få tegnet en tegning, så må du meget gerne kontakte mig. Jeg bestræber mig på at besvare alle mails inden for 48 timer.