ILLUSTRATION TIL REKLAME & ERVHERV
Når en virksomhed skal brande deres nye produkt, undervise deres medarbejdere internt, og oplyse deres klienter om nye tiltag – Ja, så er det hér jeg plejer at komme ind i billedet. Jeg hjælper nemlig virksomhederne rundt omkring i landet med at illustrere deres budskaber.

REKLAMEILLUSTRATION: BUDSKABET I HØJSÆDET
Det vigtigste for mig er altid historien bag illustrationen. Det gælder jo om, at målgruppen instinktivt skal vide hvad hele illustrationen fortæller, så de dermed forstår budskabet i en ruf.
Gennem årene har jeg hjulpet de største virksomheder vi har herhjemme, og ydermere illustreret en hel del bøger. Men selvom jeg har været priviligeret, så er jeg altså ikke helt mæt endnu. Jeg vil derfor meget gerne hjælpe dig og din virksomhed med jeres reklametegninger.

Kære Lasse, Tusinde tak for et godt samarbejde. Dine illustrationer er skønne!
– Daniela Arli Sørensen

Lasse Voss

HVEM ER JEG
Jeg hedder Lasse Voss, og jeg er skuespiller, tegner og illustrator. Efter at have været i den kreative branche i mere end et årti, føler jeg mig rigtig godt klædt på til at hjælpe Gud og hver mand… Eller Gud er måske så meget sagt, men i ved hvad jeg mener.
Har I lyst til at vide lidt mere om hvilken starut jeg er, så har jeg skrevet en hel side om mig selv. Og har I ikke – Ja, så håber jeg blot at I vil rulle lidt længere ned på siden her og eventuelt kontakte mig.

HØJDEPUNKTER
I 2018 var et af højdepunkterne, helt klart, at jeg fik lov til at være jurymedlem i en tegnekonkurrence for Ribena Danmark. Jeg fik lov til at udvælge de mulige vindere, og fik ydermere lov til at designe etiketten på deres jubilæumsflaske.

KONTAKT MIG ENDELIG:

13 + 2 =