reklameillustration

Illustrationer til

Reklame & Erhverv

Når en virksomhed skal brande deres nye produkt, undervise deres medarbejdere internt, og oplyse deres klienter om nye tiltag – Ja, så er det hér jeg plejer at komme ind i billedet. Jeg hjælper nemlig virksomhederne rundt omkring i landet med at illustrere deres budskaber. 

Kontakt mig endelig!

Jeg illustrerer jeres historier

Med reklametegninger til alle formål

Det vigtigste for mig er altid historien bag illustrationen. Det gælder jo om, at målgruppen instinktivt skal vide hvad hele illustrationen fortæller, så de dermed forstår budskabet i en ruf.

Gennem årene har jeg hjulpet de største virksomheder vi har herhjemme, og ydermere illustreret en hel del bøger… Men selvom jeg har været så vanvittigt priviligeret, så er jeg altså ikke helt mæt endnu. Jeg vil derfor meget gerne hjælpe dig og din virksomhed med jeres reklametegninger.   

Publicerede bøger

Bestsellere

Glade kunder

{

Kære Lasse, Tusinde tak for et godt samarbejde.
Dine illustrationer er skønne!

– Daniela Arli Sørensen

 

Skuespiller, tegner & illustrator

Lasse Voss

Jeg hedder Lasse Voss, og jeg er skuespiller, tegner og illustrator. Efter at have været i den kreative branche i mere end et årti, føler jeg mig rigtig godt klædt på til at hjælpe Gud og hver mand… Eller Gud er måske så meget sagt, men i ved hvad jeg mener.

Har I lyst til at vide lidt mere om hvilken starut jeg er, så har jeg skrevet en hel side om mig selv. Og har I ikke – Ja, så håber jeg blot at I vil rulle lidt længere ned på siden her og eventuelt kontakte mig.

UDVALGTE BØGER

Verdens 100 farligste dyr

En bog af Sebastian Klein, der på bedste vis fortæller børnene om de farligste dyr i verden.

Tippilipperne i Tippilipland

Mød Tippilipperne. De sødeste små væsner som bor i en lille dahl nær Andesbjergene.

Rema 4

Det klassiske matematikhæfte for 4 klasserne i folkeskolen, har fået et lille ansigtsløft. 

Referencer

KONTAKT MIG direkte

8 + 8 =