PORTRÆTTEGNINGER
Portrættegninger er vel, teknisk set, noget af det sværeste at tegne. Men øvelse gør jo mester. I starten af min karriere, var det portrættegningerne der gav mig mad på bordet. Og selvom jeg i dag fokuserer mest på bogudgivelser, så er jeg stadig ganske habil inden for faget.

JEG ILLUSTRERER GERNE JERES ANSIGTER
Portrættegninger anvendes primært som personlige gaver i forbindelse med barnedåb, konfirmationer, fødselsdage og jubilæer.  Jeg tegner altid ud fra fotografier, tilsendt pr. mail. Almindelige portrætter tegnes af både børn og voksne. Derudover har jeg gennem tiden også tegnet en del nøgenillustrationer, tegninger af kæledyr, såvel som folks barndomshjem og sommerhuse. Og alle disse opgaver tager jeg stadig imod. Så hvis du står og mangler en realistisk tegning, må du naturligvis meget gerne kontakte mig.

Kære Lasse, Tusinde tak for et godt samarbejde. Dine illustrationer er skønne!
– Daniela Arli Sørensen

Lasse Voss

HVEM ER JEG
Jeg hedder Lasse Voss, og jeg er skuespiller, tegner og illustrator. Efter at have været i den kreative branche i mere end et årti, føler jeg mig rigtig godt klædt på til at hjælpe Gud og hver mand… Eller Gud er måske så meget sagt, men i ved hvad jeg mener.
Har I lyst til at vide lidt mere om hvilken starut jeg er, så har jeg skrevet en hel side om mig selv. Og har I ikke – Ja, så håber jeg blot at I vil rulle lidt længere ned på siden her og eventuelt kontakte mig.

KONTAKT MIG ENDELIG:

1 + 13 =