Oversigtskort

Oversigtskort til

Inde og ude

Oversigtskort er detaljerede illustrationer, der viser kunderne på rette vej. Forlystelsesparker, legeland, svømmehaller, kommuner og andre store virksomheder benytter flittigt disse kort til at vise folk de rigtige steder hen. Jeg har tegnet disse kort i mange år, og nyder det stadig i fulde drag. 

Kontakt mig endelig!

Visual maps eller oversigtskort

Kært barn – mange navne!

Men i bund og grund er det hele det samme. Disse illustrationer er nogle af de mest komplekse og detaljerige illustrationer jeg laver. De er intelligent designede, med et smukt strejf af kreativitet.

Desuden sørger jeg altid for at farverne matcher kundens visuelle identitet.   

Standard

Et standard oversigtskort i vector format, er den mest populære type jeg har. De egner sig til indkøbscentre, forlystelsesparker og legelande.

Isometrisk

Isometriske oversigtskort er en moderne type kort, som egner sig til alle formål. De står desuden godt i tråd med nutidens App-designs som i kender fra børnenes iPad.

Cartoon

Det sjove og hyggelige oversigtskort til hele familien. Denne type er perfekte til Zoologiske haver, forlystelsesparker, vandlande og indendørs legelande.

Skattekort

Skattekort er perfekte til børnefødselsdage, men de kan også bruges til diverse arrangementer i forlystelsesparker og indkøbscentre.

Publicerede bøger

Bestsellere

Glade kunder

{

Kære Lasse, Tusinde tak for et godt samarbejde.
Dine illustrationer er skønne!

– Daniela Arli Sørensen

 

Skuespiller, tegner & illustrator

Lasse Voss

Jeg hedder Lasse Voss, og jeg er skuespiller, tegner og illustrator. Efter at have været i den kreative branche i mere end et årti, føler jeg mig rigtig godt klædt på til at hjælpe Gud og hver mand… Eller Gud er måske så meget sagt, men i ved hvad jeg mener.

Har I lyst til at vide lidt mere om hvilken starut jeg er, så har jeg skrevet en hel side om mig selv. Og har I ikke – Ja, så håber jeg blot at I vil rulle lidt længere ned på siden her og eventuelt kontakte mig.

UDVALGTE BØGER

Verdens 100 farligste dyr

En bog af Sebastian Klein, der på bedste vis fortæller børnene om de farligste dyr i verden.

Tippilipperne i Tippilipland

Mød Tippilipperne. De sødeste små væsner som bor i en lille dahl nær Andesbjergene.

Rema 4

Det klassiske matematikhæfte for 4 klasserne i folkeskolen, har fået et lille ansigtsløft. 

Referencer

KONTAKT MIG direkte

9 + 6 =