OVERSIGTSKORT TIL INDE & UDE
Oversigtskort er detaljerede illustrationer, der viser kunderne på rette vej. Forlystelsesparker, legelande, svømmehaller, kommuner og andre store virksomheder benytter flittigt disse kort til at vise folk de rigtige steder hen. Jeg har tegnet disse kort i mange år, og nyder det stadig i fulde drag.

VISUAL MAPS VS. OVERSIGTSKORT Kært barn, mange navne. Men i bund og grund er det hele det samme. Disse illustrationer er nogle af de mest komplekse og detaljerige illustrationer jeg laver. De er intelligent designede, med et smukt strejf af kreativitet. Desuden sørger jeg altid for at farverne matcher kundens visuelle identitet.
Kære Lasse, Tusinde tak for et godt samarbejde. Dine illustrationer er skønne!
– Daniela Arli Sørensen

Lasse Voss

HVEM ER JEG
Jeg hedder Lasse Voss, og jeg er skuespiller, tegner og illustrator. Efter at have været i den kreative branche i mere end et årti, føler jeg mig rigtig godt klædt på til at hjælpe Gud og hver mand… Eller Gud er måske så meget sagt, men i ved hvad jeg mener.
Har I lyst til at vide lidt mere om hvilken starut jeg er, så har jeg skrevet en hel side om mig selv. Og har I ikke – Ja, så håber jeg blot at I vil rulle lidt længere ned på siden her og eventuelt kontakte mig.

HØJDEPUNKTER
I 2018 var et af højdepunkterne, helt klart, at jeg fik lov til at være jurymedlem i en tegnekonkurrence for Ribena Danmark. Jeg fik lov til at udvælge de mulige vindere, og fik ydermere lov til at designe etiketten på deres jubilæumsflaske.

KONTAKT MIG ENDELIG:

3 + 1 =

ISOMETRISK

Isometriske oversigtskort er de mest moderne og populære illustrationer. De passer nemlig til alle formål.

STANDARD

Disse kort var i mange år vinder over alle oversigtskort. Nu ligger den kun på andepladsen, men stadig med charme.