KARIKATURTEGNINGER
Karikaturtegninger er de perfekte gaver til dem som har alt. Når ofrenes ansigtstræk overdrives, kan man være sikker på at det skaber smil i ethvert selskab. Desuden gør jeg naturligvis mit bedste for, kun at overdrive de mest charmerende kendetegn..

KARIKATUR: STØRRE BLIVER STØRRE – OG OMVENDT!
En vaskeægte karikatur er noget vi alle har set. De anvendes primært i forbindelse med satire til diverse medier, men mange har også oplevet karikaturtegnere sidde på promenaderne rundt omkring i den store verden. Personligt, har jeg gennem mere end 10 år tegnet karikaturtegninger til både medier, private og virksomheder. Jeg har for eksempel tegnet 32 karikaturtegninger af kendte danskere, til TV2 programmet “Lur mit Liv”. Og så har jeg også tegnet satireillustrationer til EkstraBladet.  Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gennem årene er begyndt at fokusere mere og mere på illustrationer til diverse bogprojekter – Men i ny og næ, er der stadig plads til at tegne et par søde, sjove og charmerende ansigter.  Så står du med et stærkt ønske om, at give en meget personlig gave til dem du holder af, eller mangler du et lille satirisk indslag i din kronik. Så kontakt mig endelig. Jeg er sikker på at vi kan finde en løsning på det hele. 

Kære Lasse, Tusinde tak for et godt samarbejde. Dine illustrationer er skønne!
– Daniela Arli Sørensen

Lasse Voss

HVEM ER JEG
Jeg hedder Lasse Voss, og jeg er skuespiller, tegner og illustrator. Efter at have været i den kreative branche i mere end et årti, føler jeg mig rigtig godt klædt på til at hjælpe Gud og hver mand… Eller Gud er måske så meget sagt, men i ved hvad jeg mener.
Har I lyst til at vide lidt mere om hvilken starut jeg er, så har jeg skrevet en hel side om mig selv. Og har I ikke – Ja, så håber jeg blot at I vil rulle lidt længere ned på siden her og eventuelt kontakte mig.

KONTAKT MIG ENDELIG:

2 + 8 =