ILLUSTRATIONER TIL BØGER Hvis du har skrevet udkastet til en bog, eller tilfældigvis arbejder hos et forlag – Ja, så mangler du muligvis en bogillustrator til at visualisere dele af fortællingen. Og det er lige præcis dér, hvor jeg kan hjælpe. Jeg har nemlig allerede illustreret mere end 25+ bøger, og det er faktisk bøgerne jeg holder aller mest af at illustrere.

DE SKØNNESTE BOGILLUSTRATIONER
Når jeg skal illustrere en ny bog, så er det vigtigste for mig at kende forfatterens ønsker. Derfor nyder jeg også, når jeg må læse selve manuskriptet igennem, eller om ikke andet, så nogle uddrag derfra. Det skaber nemlig en bedre forståelse for både historien, men også målgruppen, som jo helst skal fanges med det samme.
Tit og ofte, har forfatteren eller forlaget allerede dannet sig nogle helt konkrete ønsker til samtlige illustrationer, uanset om det gælder fiktion eller fakta. Og disse ønsker tager jeg selvfølgelig altid i mod med kyshånd.

Den er fantastisk!! ikke engang Leonardo Da Vinci kunne gøre det bedre. Jeg er mere end bare vild med den!! tusind tak for hjælpen. så kan bogen sættes i trykken snarest. Endnu engang tusind tak for hjælpen og god weekend.
– Kasper Spangsberg N. Schmidt Blak

Lasse Voss

HVEM ER JEG
Jeg hedder Lasse Voss, og jeg er skuespiller, tegner og illustrator. Efter at have været i den kreative branche i mere end et årti, føler jeg mig rigtig godt klædt på til at hjælpe Gud og hver mand… Eller Gud er måske så meget sagt, men i ved hvad jeg mener.
Har I lyst til at vide lidt mere om hvilken starut jeg er, så har jeg skrevet en hel side om mig selv. Og har I ikke – Ja, så håber jeg blot at I vil rulle lidt længere ned på siden her og eventuelt kontakte mig.

KONTAKT MIG ENDELIG:

12 + 3 =